Основні напрямки модернізації публічного управління медичним закладом на засадах європейського досвіду - Табачук, Андрій Володимирович; Tabachuk, Andrii (ЦНТУ, 2025)
Метою написання кваліфікаційної роботи є теоретико-методологічне обґрунтування та розроблення практичних рекомендацій щодо основних напрямів модернізації публічного управління медичним закладом з урахуванням європейського досвіду, спрямованих на підвищення результативності управлінських рішень, фінансової та організаційної стійкості закладу, прозорості управлінських процесів та якості надання медичних послуг. The purpose of the qualification thesis is to provide a theoretical and methodological substantiation and to develop practical recommendations on the key directions for modernizing public governance of a healthcare institution, taking into account European experience, aimed at improving the effectiveness of managerial decisions, the financial and organizational sustainability of the institution, the transparency of management processes, and the quality of healthcare services.
Main directions of modernization of public management of medical institutions based on European experience
Keywords: публічне управління; публічне адміністрування; модернізація управління; public governance; public administration; governance modernization