Антикризовий кадровий менеджмент підприємства: сучасні реалії та перспективи розвитку - Ткачук, О. В. (КНТУ, 2009)
Стаття присвячена розгляду питань управління персоналом під час реалізації антикризової політики на вітчизняних підприємствах. Підкреслено можливість використання періоду кризи для реалізації дій, спрямованих на підвищення ефективності управління професійним розвитком персоналу. The article is dedicated to observing the questions of personnel management by implementation of the antirecessionary policy at national enterprises. The possibility of using the crisis period for introducing actions, directed at the raising the efficiency of personnel development management, is marked.
Keywords: антикризове управління персоналом; раціоналізація кадрового складу; розвиток персоналу