Прозорість меню як фактор позиціонування та конкурентної переваги в ресторанному бізнесі - Харченко І. В. (РВЛ ЦНТУ, 2026)
Теза доповіді ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми економіки та підприємництва в умовах викликів і загроз».
Keywords: прозорість меню; конкурентні переваги в ресторанному бізнесі; ресторанний бізнес