Методика вибору структури і складу систем електропостачання з відновлювальними джерелами - Сабірзянов, Т. Г.; Кубкін, М. В.; Солдатенко, В. П.; Sabirzanov, T.; Kubkin, M.; Soldatenko, V. (КНТУ, 2011)
В статті проаналізована методика побудови енергосистем з відновлюваними джерелами енергії. In article the technique of construction of power supply systems with renewed energy sources is analyzed.
Technique of a choice of structure and structure of system of an electrical supply with renewed energy sources
Keywords: аналіз чутливості; вітровий генератор; комбінована система енергопостачання; сонячна установка; чиста приведена вартість; собівартість