Програмне забезпечення системи кібербезпеки ускладнення аналізу алгоритмів роботи вихідного коду - Марченко, Богдан Станіславович; Marchenko, Bohdan (ЦНТУ, 2024)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи кібербезпеки ускладнення аналізу алгоритмів роботи вихідного коду. Метою розробки є програмне забезпечення системи кібербезпеки ускладнення аналізу алгоритмів роботи вихідного коду. Результат роботи – програмна реалізація системи кібербезпеки ускладнення аналізу алгоритмів роботи вихідного коду. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі RAD Studio Delphi. In this graduation thesis for the first (bachelor) level of higher education, software is developed, which is intended for the cyber security system of the complication of the analysis of algorithms of the source code. The purpose of the development is the software of the cyber security system to complicate the analysis of the algorithms of the source code. The result of the work is the software implementation of the cyber security system, which complicates the analysis of the algorithms of the source code. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with software tools are provided. The program can be used on a PC with Windows 10/11 OS. The program was developed in the RAD Studio Delphi environment.
The software of the cyber security system complicates the analysis of the algorithms of the source code
Keywords: кібербезпека; ускладнення аналізу алгоритмів роботи вихідного коду; cyber security; complications of analysis of source code algorithms