Боротьба з безробіттям як політика розширення місткості внутрішнього ринку - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R.; Тертілова, О. С.; Tertilova, O. (Praha : Publishing House „Education and Science” s.r.o., 2013)
У тезах викладені теоретичні та прикладні питання, що характеризують сучасний стан ринку праці України, визначають його передумови та перспективи розвитку. The thesis presents theoretical and applied questions that characterize the current state of the labor market of Ukraine, determine its preconditions and development prospects.
Fighting unemployment as a policy to expand the capacity of the internal market
Keywords: зайнятість; безробіття; ефективна зайнятість; повна зайнятість; природний рівень безробіття; employment; unemployment; effective employment; full employment; natural unemployment