Кування і гаряче об'ємне штампування. Лабораторні роботи - Носуленко, В. І.; Мірзак, В. Я.; Nosulenko, V.; Mirzak, V. (ЦНТУ, 2019)
Лабораторні роботи є невід’ємною складовою дисципліни «Кування і гаряче об'ємне штампування». Лабораторні роботи виконуються з метою закріплення студентами теоретичних знань та отримання практичних навичок дослідження основних технологічних процесів кування і гарячого об'ємного штампування та роботи з типовим штамповим оснащенням.
Forging and hot volume stamping
Keywords: протягування; стадії штампування; облойна канавка; заготівельний рівчак; молотовий штамп; штамп КГШП; штамп ГКМ; обрізання облою; прошивання отворів