Використання 3D моделі ротора барабанно-дискового типа для апробації технології складання роторів ГТД методом двох пробних складань - Невдаха, А. Ю.; Філімоніхін, Г. Б.; Nevdakha, A.; Filimonikhin, G. (ЧДТУ, 2012)
Описуються 3D модель ротора барабанно-дискового типу, яка створена для апробації типових процесів складання роторів та комп’ютерної програми для числових розрахунків, що забезпечують процес складання роторів ГТД БДТ методом двох пробних складань, написаної в середовищі швидкої розробки прикладних програм Borland Delphi. Describe Rotor 3D model of drum-disk type that is created to test the typical process of assembling rotors and computer programs for numerical calculations that ensure the process of folding rotors by two assemblages test written in an environment of rapid application development Borland Delphi.
Keywords: типові техпроцеси; складання роторів; ротори барабанно-дискової конструкції; газотурбінні двигуни; призми; typical technological processes; assembling of rotors; rotors of drum-disk construction; gas-turbine engines; prisms