Менеджмент знань в організації - Горпинченко, О. В. (ЦНТУ, 2024)
Методичні рекомендації визначають мету, завдання, тематику, організаційні аспекти вивчення дисципліни «Менеджмент знань в організації» для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 “Менеджмент” ОПП «Менеджмент ІТ у глобальному бізнес-середовищі».
Keywords: менеджемент знань; організація