Механізація виробництва молока з удосконаленням подрібнювача кормів - Ткачук, Анатолій Михайлович; Tkachuk, Anatolii (ЦНТУ, 2021)
В результаті виконання кваліфікаційної роботи розроблені пропозиції по вдосконаленню технологічних процесів на комплексі. Запропонований безпривязно-боксовий спосіб утримання та розроблена технологічна схема організації праці при виробництві молока. Розрахована необхідна потреба машин та обладнання для комплексної механізації технологічних процесів,а також розроблена технологічна карта виробництва молока. Запропоновано модернізацію подрібнювача коренерізки та в результаті технологічних розрахунків визначено основні параметри вдосконаленого вузла, що дозволило збільшити продуктивність коренерізки. As a result of qualification work, proposals for improving the technological processes at the complex have been developed. The loose-boxing way of maintenance is offered and the technological scheme of the organization of work at milk production is developed. The necessary needs of machines and equipment for complex mechanization of technological processes are calculated, as well as the technological map of milk production is developed. Modernization of the root cutter is proposed and as a result of technological calculations the main parameters of the improved unit are determined, which allowed to increase the productivity of root cutter.
Mechanization of milk production with the improvement of the feed shredder
Keywords: технологія виробництва молока; приготування кормів; подрібнювач коренеплодів; milk production technology; feed preparation; root shredder