Кернасюк, Ю. В.2016-10-312016-10-312004Кернасюк, Ю. В. Виробництво високоякісної яловичини як запорука підвищення ефективності скотарства в сільськогосподарських підприємствах Кіровоградської області / Ю. В. Кернасюк // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки : зб. наук. пр. - Кіровоград : КНТУ, 2004. - Вип. 6. - С. 304-308.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/4175Розглядається питання ефективності виробництва яловичини, вплив якісних чинників на ефективність та основні шляхи відродження галузі в регіоні. The questions to efficiency production beef, influences qualitative factor on efficiency and main ways of the rebirth to branches in region.uk-UAяловичинаефективністьякістьокупністьВиробництво високоякісної яловичини як запорука підвищення ефективності скотарства в сільськогосподарських підприємствах Кіровоградської областіArticle