Виробництво високоякісної яловичини як запорука підвищення ефективності скотарства в сільськогосподарських підприємствах Кіровоградської області - Кернасюк, Ю. В. (КНТУ, 2004)
Розглядається питання ефективності виробництва яловичини, вплив якісних чинників на ефективність та основні шляхи відродження галузі в регіоні. The questions to efficiency production beef, influences qualitative factor on efficiency and main ways of the rebirth to branches in region.
Keywords: яловичина; ефективність; якість; окупність