Вплив тристоронніх відносин на формат договорів на виконання завдань з аудиту інтегрованих структур - Шалімова, Н. С.; Shalimova, N. (Бондаренко М.О., 2019)
Конкретизовано специфічні риси тристоронніх відносин між аудитором, відповідальною стороною та користувачами, які можуть проявлятися при виконанні завдань з аудиту. Визначені проблемні питання, які виникають при врегулюванні договірних відносин в аудиті. Обгрунтовано необхідність запровадження в практику аудиторської діяльності багатосторонніх договорів, виділення їх в особливу групу договірних зобов’язань в цивільному законодавстві України
Keywords: аудиторські послуги; завдання з аудиту; інтегровані структури; тристоронні відносини; аудитор; відповідальна сторона; користувачі