Техніка виконання основних рухів та прийомів у баскетболі - Ковальв, В. О.; Остроухов, О. В. (ЦНТУ, 2020)
В методичних вказівках описані основні елементи та рухи при грі в баскетбол. Даються рекомендації щодо техніки вправ та послідовності їх виконання. Наводяться основні помилки та методи їх усунення.
Keywords: фізичне виховання; спортивне тренування в баскетболі; дидактичні принципи тренування; техніка рухів у баскетболі