Інноваційна активність молоді регіону: проблемні аспекти - Петіна, О. М. (My University, 2016)
Стаття присвячена дослідженню інноваційної активності молоді в Кіровоградській області. Автором визначено ключові показники інноваційної активності молоді. Розглянуто головні перешкоди на шляху професійного становлення молодих спеціалістів, які впливають на їх включення до сфери інноваційної діяльності. Запропоновано ряд заходів щодо активізації інноваційної активності молоді. The article investigates innovative activity of youth in the Kirovograd region. The author defines the key indicators of innovative activity of youth. Considered the main obstacles to the professional development of young professionals who influence their inclusion in the scope of innovative activity. A number of measures to enhance the innovative activity of youth is offered.
Youth innovation activity of region: problem aspects
Keywords: інновації; молодь; інноваційна активність; інноваційна активність молоді; наукова діяльність; innovation; youth; innovative activity; innovative activity of youth; scientific activity