Меліоративні машини. Лабораторні роботи - Мороз, С. М.; Богатирьов, Д. В.; Васильковський, О. М.; Анісімов, О. В.; Нестеренко, О. В. (ЦНТУ, 2018)
Вміщено методичні вказівки до виконання лабораторних робіт по вивченню будови та роботи машин для знищення чагарників, пеньків, збирання каміння, фрезерування ґрунту, будівництва каналів, крапельного зрошування, дощування.
Keywords: меліорація; чагарник; плуг; канал; зрошування; кущоріз; фреза; дощувач