Програмне забезпечення системи управління приточно-витяжною вентиляцією в бомбосховищах - Чорний, Артем Євгенійович; Chorny, Artem (ЦНТУ, 2025)
В даній кваліфікаційній бакалаврській розроблено програмне забезпечення, яке призначено для автоматизованого регулювання системами вентиляції та кондиціювання в бомбосховищах. Метою розробки є програмне забезпечення системи вентиляції та кондиціювання в бомбосховищах. Результат роботи – програмна реалізація системи керування вентиляції та кондиціювання. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ архітектури IBM PC з усіма ОС. Програму розроблено на мові програмування PHP та С++. In this qualifying bachelor's program, software was developed, which is intended for automated regulation of ventilation and air conditioning systems in bomb shelters. The goal of the development is the software of the ventilation and air conditioning system in bomb shelters. The result of the work is the software implementation of the ventilation and air conditioning control system. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with software tools are provided. The program can be used on personal computers of the IBM PC architecture with all operating systems. The program was developed in the PHP and C++ programming languages.
Software for the supply and exhaust ventilation control system in bomb shelters
Keywords: комп’ютерна інженерія; мікроконтролер; вентиляція; кондиціювання; бомбосховище; computer engineering; microcontroller; ventilation; air conditioning; bomb shelter