Фінанси соціальної сфери - Попова, С. П.; Попов, В. М. (ЦНТУ, 2018)
Навчальна дисципліна "Фінанси соціальної сфери" має на меті дослідження теорії і практики соціальних процесів в невиробничій сфері, соціального захисту деяких категорій працівників в залежності від умов трудової діяльності (зайнятості і безробіття).Засвоєння теоретичних засад фінансових відносин створює основу, на якій базується вивчення фінансових дисциплін, що розкривають конкретні питання організації соціального забезпечення.
Методичні рекомендації розкривають: мету, завдання практичних занять, розв’язування практичних задач, проведення попереднього контролю знань, умінь і навичок студентів.
Keywords: фінанси; соціальне забезпечення; соціальна сфера; бюджетне фінансування