Екологічна оцінка використання бурого вугілля для створення бінарних паливних систем - Свінар, Ігор Володимирович; Svinar, Igor (ЦНТУ, 2024)
Мета роботи полягає в доведенні можливості використання місцевих недорогих паливних ресурсів. Виконано експериментальні дослідження бінарних паливних систем. Обгрунтовано можливість спалювання водовугільних суспензій в теплоносіях малої потужності. The aim of the work is to prove the possibility of using local inexpensive fuel resources. Experimental studies of binary fuel systems have been carried out. The possibility of burning water-coal suspensions in low-power coolants is substantiated.
Environmental assessment of the use of lignite for the creation of binary fuel systems
Keywords: вугілля; паливо; теплота згорання; coal; fuel; calorific value