Візуальне програмування. Лабораторні роботи - Мелешко, Є. В.; Козірова, Н. Л. (ЦНТУ, 2024)
Дані методичні вказівки адресовані майбутнім розроблювачам програмного забезпечення, що навчаються за спеціальностями 122 "Комп’ютерні науки" та 123 "Комп’ютерна інженерія". Вони включають в себе основи візуального програмування на прикладі середовища розробки програмного забезпечення Microsoft Visual Studio та ігрового рушія Unity з використанням мови програмування С#. Ці методичні вказівки можуть використовуватися також студентами інших спеціальностей. Вони містять основні теоретичні положення та практичні завдання, необхідні для засвоєння учбового матеріалу.
Keywords: програмування С#; Microsoft Visual Studio; Unity; масив; графіка