Доходи населення як складова формування середнього класу - Кролевець, О. А.; Krolevets, О. (КНТУ, 2009)
В статі обґрунтовано роль середнього класу в суспільстві, визначено основні його кількісні та якісні параметри на основі систематизації точок зору провідних дослідників цього явища, оцінено значення показника «доход» як критерію ідентифікації населення з середнім класом. The article bases the role of middle class in society, is definite basic quantitative and high-quality parameters on the basis of systematization of points of view of researchers of this phenomenon are definite, the value of index is appraised «profit» as a criterion of authentication of population with a middle class.
Profits of population how the constituent in forming of middle class
Keywords: середній клас; якість життя; доходи; рівень освіти; рівень професійної кваліфікації