Дослідження переміщення рухомої платформи під кутом при здійсненні технологічних рухів - Вахніченко, Д. В.; Павленко, І. І.; Vakhnichenko, D.; Pavlenko, I. (ЖДТУ, 2011)
В статті досліджується вплив конструктивних параметрів механізмів з паралельною кінематикою на функціональні їх можливості. Influence of structural parameters of parallel structure mechanism on hexapod functional possibilities in the article.
Research of moving of mobile platform under a corner at feasance of technological motions
Keywords: верстат; гексапод; МПК; ВПК; верстат з паралельною кінематикою