Захист інформації в комп’ютерних системах - Смірнов, О. А.; Конопліцька-Слободенюк, О. К.; Хох, В. Д.; Смірнов, С. А. (ЦНТУ, 2017)
Основною метою є теоретична та практична підготовка студентів щодо вивчення теоретичних підвалин теорії захисту інформації у комп’ютерних системах та їх практичних застосувань.
Keywords: шифрування; дешифрування; криптографічні методи захисту; завадостійкі коди; симетричні алгоритми шифрування