Привод переміщення вихідного органа верстата з чотирма штангами - Гречка, А. І.; Кириченко, А. М.; Аль-Ібрахімі, М. А.; Hrechka, A.; Kyrychenko, A. (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2017)
Корисна модель належить до верстатобудування. В основу корисної моделі поставлена задача підвищення рухомості вихідного органа верстата на основі паралельних кінематичних структур з чотирма штангами шляхом розділення штанг на функціональні групи.