Конструктивна та силова структура захватних пристроїв промислових роботів - Павленко, І. І.; Годунко, М. О. (КНТУ, 2006)
В даній статті запропонована конструктивна та силова структура захватних пристроїв промислових роботів, яка враховує структурні особливості будови захватів та силового затиску деталей. Також виділено вимоги до створення і функціонування захватних пристроїв промислових роботів. Constructive and power structure of seazing devises of industrial robots is considered in this article. The article deals with the constructive peculiarities of the seazing devices and power clamp of parts. It also gives a description of creation and functioning of clamping devices of industrial robots.
Keywords: захватні пристрої; структура; промислові роботи