Зносоcтійкість сталі 65Г при абразивному зношуванні - Борак, К. В.; Левківський, О. О.; Лібіховський, В. В.; Менчинський, Ю. Б.; Коцюба, І. І.; Соболь, А. А.; Кравченко, Ю. О.; Borak, K.; Levkivskyi, O.; Libikhovskyi, V.; Menchynskyi, Yu.; Kotsiuba, I.; et al. (ЦНТУ, 2020)
У роботі проведено аналіз режимів термічної обробки сталі 65Г для виготовлення деталей, що працюють в умовах абразивного зносу. В результаті досліджень встановлено, що оптимальним режимом термічної обробки є об'ємне твердіння при температурі 810 ... 830ºС і середнє відпустка з дуже точним впливом при температурі 460 ... 480 ºС. The analysis of modes of heat treatment of 65G steel for production of the details working in the conditions of abrasive wear is carried out in work. As a result of research it is established that the optimal mode of heat treatment is volumetric hardening at a temperature of 810… 830ºС and average tempering with very precise exposure at a temperature of 460… 480 ºС.
Wear resistance of 65G steel at abrasive wear
Keywords: сталь 65Г; термічна обробка; зносостійкість; абразивний знос; steel 65Г; heat treatment; wear resistance; abrasive wear