Механізм впливу на демографічні процеси на макрорівні - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (РВЛ ЦНТУ, 2019)
Досліджено теоретичні засади впливу грошових, кредитних та фінансових відносин на демографічні процеси. Окрему увагу приділено аспектам застосування фінансових інструментів в процесі перерозподілу та розвитку відносин власності в умовах формування нової економічної та суспільної парадигми. Theoretical bases of influence of monetary, credit and financial relations on demographic processes are investigated. Special attention is given to aspects of application of financial tools during redistribution and development of relations of the property in conditions of formation of a new economic and public paradigm.
Mechanism of influence on demographic processes at the macro level
Keywords: кредит; гроші; капітал; фінанси; відсоток; інвестиції; заощадження; бюджет; демографічні процеси; credit; money; capital; finances; interest; investments; savings; budget; demographic processes