Напрями покращення методів нарахування амортизаційних відрахувань на підприємствах машинобудівної галузі - Кушнірова, А. О.; Мельник, Т. А. (КНТУ, 2011)
В статті проведено дослідження становлення амортизаційної політики в Україні. Надається характеристика основних методів нарахування амортизаційних відрахувань на вітчизняних підприємствах.
Keywords: амортизаційна політика; амортизаційні відрахування; амортизація; методи амортизації