Оцінка інвестиційної привабливості країни - Гриценко, Л. Л.; Шамкало, К. Ю. (Ексклюзив-Систем, 2019)
Автори досліджують сучасні методи та моделі оцінки інвестиційної привабливості країни. Пропонують використовувати міжнародний досвіт та обґрунтовують необхідність розробки методики, яка дозволяла б об’єктивно за допомогою математичних методів оцінити загальну інвестиційну ситуацію в державі.
Keywords: інвестиційна привабливість; оцінка інвестиційної привабливості; індекс інвестиційної привабливості; рейтинг інвестиційної привабливості