Комплексний інструментарій валютного регулювання: від адміністративних обмежень до монетарних важелів НБУ - Квасницька, Р. С. (ЦНТУ, 2025)
Дослілжується комплексний інструментарій валютного регулювання НБУ.
Keywords: банківські операції; адміністративне регулювання валютного обігу; валютні операції