Адміністрування сайтів та блогів. Самостійні роботи - Тушевська, Т. В.; Доренська, А. О. (ЦНТУ, 2020)
Містить загальні рекомендації з організації самостійної роботи здобувача вищої освіти; структура та програма навчальної дисципліни; види самостійної роботи; порядок оформлення та захисту результатів самостійної роботи; критерії оцінювання самостійної роботи; контроль знань студентів; список рекомендованої літератури для виконання самостійних завдань.
Keywords: самостійна робота студента