Комп’ютерні слова - Тимошенко, Т. В. (КНТУ, 2009)
В цій статті розглядається питання вивчення та вживання комп’ютерних слів студентами технічних вузів, розвиток комп’ютерного словника та порівняльна характеристика комп’ютерних метафор. The matter of learning and using computer words by the students of technical universities, the development of computer vocabulary and comparative characteristic of computer metaphors are considered in this article.
Keywords: комп’ютер; кіберкультура; наукова мова; технічні поняття; метафори; технологія; абревіатури; інтернет