Розробка і дослідження системи автоматизації процесу оцінки цукристості буряка - Саранчук, Ілля Ігорович; Saranchuk, Illia (ЦНТУ, 2025)
У процесі впровадження автоматизації виробничих операцій зменшується частка фізично важкої праці та зростає продуктивність, що свідчить про перехід до нового етапу машинного виробництва – автоматизованого. In the process of implementing automation of production operations, the share of physically difficult labor decreases and productivity increases, which indicates a transition to a new stage of machine production - automated.
Development and research of an automation system for assessing beet sugar content
Keywords: система автоматизації; цукристість буряка; automation system; sugar content of beets