Судові експертизи в оподаткуванні. Магістри - Пугаченко, О. Б.; Фоміна, Т. В. (ЦНТУ, 2024)
Методичні рекомендації з вивчення курсу «Судові експертизи в оподаткуванні» призначено для вивчення теоретичних питань курсу, виконання практичних завдань, розв’язання практичних ситуацій (кейсів), самостійної роботи студентів та проведення поточних і підсумкових контролів для здобувачів денної і заочної форми навчання.
Keywords: судові експертизи; методичні рекомендації; експертиза з економічних питань