Програмне забезпечення системи адміністрування доступу до мережних пристроїв - Бойко, Юлія Олександрівна; Boyko, Yuliia (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи адміністрування доступу до мережних пристроїв. Метою розробки є програмне забезпечення системи адміністрування доступу до мережних пристроїв. Результат роботи – програмна реалізація системи адміністрування доступу до мережних пристроїв. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі Python. In this final qualification work for the first (bachelor's) level of higher education, software has been developed, which is intended for the network device access administration system. The purpose of the development is software for the network device access administration system. The result of the work is the software implementation of the network device access administration system. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with the software are provided. The program can be used on a PC with Windows 10/11. The program was developed in the Python environment.
Software for the network device access administration system
Keywords: комп’ютерна інженерія; адміністрування доступу; мережні пристрої; computer engineering; access administration; network devices