Глобальна економіка та політика міжнародних економічних відносин - Миценко, І. М.; Сухомлин, М. О. (ЦНТУ, 2021)
Вивчення дисципліни «Глобальна економіка і політика МЕВ» дає змогу здобувачам набути знання щодо становлення глобальної економіки, потенційних можливостей розвитку національних економік в умовах глобалізації, а також визначити ефективні стратегії для реалізації цих можливостей.
Keywords: глобальна економіка; міжнародні економічні відносини; глобалізація; державна промислова політика; конкурентна стратегія розвитку України; сучасні конфлікти