Основи захисту інформації. Лабораторні роботи - Смірнов, О. А.; Мелешко, Є. В.; Конопліцька-Слободенюк, О. К.; Хох, В. Д.; Смірнов, С. А.; Smirnov, O.; Meleshko, Ye.; Konoplytska-Slobodenyuk, O.; Hoch, V.; Smirnov, S. (ЦНТУ, 2017)
Основна мета курсу полягає в отриманні досконалих знань у області захисту інформації а також отримання студентами навичок створення і розміщення в мережі проектів з захисту інформації. The main objective of the course is to acquire advanced knowledge in the field of information security as well as to acquire students the skills to create and deploy online information security projects.
The basics of information protection
Keywords: захист інформації; симетрична криптографія; алгоритм DES; алгоритм RSA; information security; symmetric cryptography; DES algorithm; RSA algorithm