Підвищення функціонування дизелів сміттєвозів покращенням роботи систем їх паливоподачі у ТОВ "Екостайл" м. Кропивницький - Подлєсний, Владислав Вадимович; Podliesnyi, Vladyslav (ЦНТУ, 2024)
Проведено аналіз парку спеціалізованих транспортних засобів підприємства ТОВ "Екостайл" та процесу паливоподачі дизелів сміттєвозів. Дано аналіз оціночних показників ефективності роботи дизелів сміттєвозів. Наведено актуальність та обґрунтовано тему бакалаврської роботи і її практичну новизну. Дано аналіз існуючих підходів до математичного моделювання процесу паливоподачі дизелів. Визначено безвідмовну роботу елементів паливної апаратури високого тиску сміттєвозів при діагностуванні. Розроблено алгоритм компонування математичної моделі процесу паливоподачі при діагностуванні технічного стану елементів паливної апаратури високого тиску сміттєвозів. Отримано аналіз результатів моделювання несправностей пружних елементів паливної апаратури високого тиску дизелів сміттєвозів. Наведено ефективність запропонованих заходів. Розроблено рекомендації щодо контролю якості пружних елементів паливної апаратури високого тиску дизелів сміттєвозів. The analysis of the fleet of specialized vehicles of the company "Ekostyle" LLC and the fueling process of garbage truck diesels was carried out. An analysis of the estimated indicators of the efficiency of diesel engines of garbage trucks is given. The topic of the bachelor thesis and its practical novelty are given and substantiated. An analysis of existing approaches to mathematical modeling of the diesel fueling process is given. Fault-free operation of elements of high-pressure fuel equipment of garbage trucks during diagnosis was determined. An algorithm for composing a mathematical model of the fuel supply process for diagnosing the technical condition of elements of the high-pressure fuel equipment of garbage trucks has been developed. An analysis of the results of modeling malfunctions of elastic elements of the high-pressure fuel equipment of diesel garbage trucks was obtained. The effectiveness of the proposed measures is shown. Recommendations for quality control of elastic elements of high-pressure fuel equipment of diesel garbage trucks have been developed.
Increasing the functioning of garbage truck diesels by improving the operation of their fuel supply systems at "Ekostyle" LLC in Kropyvnytskyi
Keywords: система паливоподачи; дизелів; сміттєвоз; fuel supply system; diesel; garbage truck