Державно-приватне партнерство, як джерело фінансового забезпечення інвестиційного розвитку регіону - Задорожня, Л. М.; Zadorozhnia, L. (ЦНТУ, 2024)
Вивчається державно-приватне партнерство, як джерело фінансового забезпечення інвестиційного розвитку регіону.
Keywords: фінансове планування; фінанси; інвестиції