Плетень, В. В.2019-10-102019-10-102017Плетень, В. В. Вплив Гуміфілд на якість зерна пшениці озимої / В. В. Плетень // Вісник Степу : наук. зб. : матеріали ХІІІ всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і спеціалістів, м. Кропивницький, 23 берез. 2017 р. - Кропивницький : КОД, 2017. - Вип. 14. - С. 82-86.978-617-653-033-6https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/9015Дослідження впливу різноманітних регуляторів росту рослин на якість зерна озимої пшениці має важливе значення, оскільки від якості зерна залежить цінність його як сировини, що виражається у вартості отриманої продукції. У статті розглянуто, яким чином регулятор росту Гуміфілд впливає на якісні показники зерна озимої пшениці. Встановлено, що за використання Гуміфілду на озимій пшениці істотно збільшувалися натура зерна, вміст білка та клейковини. Найкращу якість зерна забезпечило обприскування посівів Гуміфілдом на початку фази кущення у нормі 100 г/га разом з обробкою насіння перед сівбою у нормі 200 г/т.uk-UAозима пшеницяякість зернагуміфілдрегулятори росту рослинбілокклейковинанатура зернаВплив Гуміфілду на якість зерна пшениці озимоїArticle