Програмне забезпечення сайту універсальної торгової платформи - Бульбак, Максим Олександрович; Bulbak, Maksym (ЦНТУ, 2024)
В даній бакалаврській дипломній роботі розроблено та досліджено програмне забезпечення сайту універсальної торгової платформи. В процесі роботи виконано вибір і обґрунтування методів реалізації товару на торговій платформі, розробка програмної частини сайту, а також розробка інтерфейсу та візуальне сприйняття користувача. Виконано усі вимоги згідно технічного завдання, а саме: - завантаження сайту на різних версіях браузерів; - адаптивне відображення сторінок; - збереження інформації користувачів. Розглянуто призначення та область застосування системи. Проведено огляд існуючих сайтів торгових платформ, пристроїв, рішень. Обґрунтовано вибір принципу методики побудови і розробки сайту. In this bachelor's thesis, the software of a universal trading platform website was developed. In the course of the work, the selection and justification of methods for selling goods on the trading platform, the development of the software part of the site, as well as the development of the interface and visual perception of the user were performed. All requirements according to the terms of reference were fulfilled, namely - website loading on different browser versions; - adaptive display of pages; - storage of user information. The purpose and scope of the system are considered. A review of existing websites of trading platforms, devices, solutions is carried out. The choice of the principle of the methodology for building and developing a website is substantiated.
Website software for a universal trading platform
Keywords: комп’ютерна інженерія; сайт; інформація; торгова платформа; товар; computer engineering; website; information; trading platform; product