Оцінка персоналу – необхідна умова стратегічного розвитку підприємства - Миценко, І. М.; Романюк, Л. М. (КНТУ, 2007)
Важливий етап роботи кадрового менеджменту щодо підвищення рівня компетентності персоналу, це оцінка персоналу. Оцінка рівня компетентності персоналу, диференційований підхід до розвитку забезпечить підвищення його якісних характеристик, зростання конкурентоспроможності і стратегічного розвитку підприємства. The competency of the personnel is one of the basic issues of the conception of strategic management. The appraisal of the level of the competency provides the growth of the competitiveness of personnel and an enterprise.
Keywords: персонал; оцінка; компетентність; атестація; підприємство; стратегія