Обґрунтування установки для мокрого осадження пилу - Оришака, В. О.; Вода, О. О. (КНТУ, 2010)
Впровадження запропонованих заходів по захисту навколишнього природного середовища з використанням запропонованої установки для мокрого осадження пилу становить 709,27 тис. грн. на рік, що робить доцільним їх застосування на кар’єрах рудних і не рудних галузей економіки.
Keywords: установка для мокрого осадження пилу; характеристика пилу; навколишнє природне середовище; атмосфера; шкідливі речовини; екологічний стан