Соціодемографіча оцінка трансформацій трудоресурсного забезпечення потреб регіону - Пустовіт, М. В. (ХКТЕІ, 2011)
Здійснена соціодемографіча оцінка трансформацій трудоресурсного забезпечення потреб економіки регіону (на прикладі Кіровоградської області). Проведено співставлення демографічних процесів на мезо-, макроекономічному та світовому рівнях. Доведено необхідність активної державної політики щодо реформування трудоресурсного забезпечення економіки регіону.
Keywords: трудоресурсний потенціал; трудоресурсне забезпечення; трудові ресурси