Інформаційні системи управління підприємствами і організаціями. Лабораторні роботи - Ніколаєв, І. В.; Кушнірова, Г. В.; Луньов, С. В.; Лісняк, О. Ю.; Николаев, И. В.; Кушнирова, Г. В.; Лунёв, С. В.; Лисняк, О. Ю.; Nikolaiev, I.; Kushnirova, G.; Lunov, S.; Lisnyak, O. (ЦНТУ, 2020)
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни “Інформаційні системи управління підприємствами та організаціями” присвячені практичному вивченню однієї з кращих ERP-систем, які існують на ринку – ІСУ BAAN IV. Лабораторні роботи побудовані на основі взаємозалежних вправ, виконання яких дозволить зрозуміти базову логіку роботи ІСУ BAAN IV у підсистемах “Виробництво” і “Збут, постачання, склади”. Методические указания к выполнению лабораторных работ по дисциплине “Информационные системы управления предприятиями и организациями” посвящены практическому изучению одной из лучших ERP-систем, которые существуют на рынке – ИСУ BAAN IV. Лабораторные работы построены на основе взаимосвязанных упражнений, выполнение которых позволит понять базовую логику работы ИСУ BAAN IV в подсистемах “Производство” и “Сбыт, снабжение, склады”. The guideline for performing laboratory work on the discipline "Information systems for managing enterprises and organizations" are devoted to practical study of one of the best ERP-systems that exist on the market – IMS BAAN IV. Laboratory work is built on the basis of interrelated exercises, the implementation of which will make it possible to understand the basic logic of the IMS BAAN IV in sub-systems "Production" and "Distribution, Supply, Warehouses".
Информационные системы управления предприятиями и организациями
Information systems for managing enterprises and organizations
Keywords: інформаційні системи; виробничі системи; ERP; BAAN IV; збут; постачання; склади; планування; информационные системы; производственные системы; сбыт; снабжение; склады; планирование