Установка безперервної дії для завантаження сипких матеріалів у клапанні мішки - Оришака, О. В.; Кравцов, А. О.; Артюхов, А. М.; Оришака, В. О.; Oryshaka, O.; Kravtsov, A.; Artiukhov, A.; Oryshaka, V.; Оришака, О. В.; Кравцов, А. А.; Артюхов, А. Н.; Оришака, В. А. (Український інститут інтелектуальної власності, 2015)
Винахід належить до фасувально-пакувального обладнання і може бути використаний в агропромислової, будівельній, хімічній та інших галузях господарства, а також на підприємствах, які здійснюють фасування сипких матеріалів. The invention relates to packaging machines. The basis of the invention is to improve process reliability of the machine, provide possibility of use of the machine for loading bulk materials.
Machine of continuous operation for loading bulk materials in valve bags