Підвищення зносостійкості деталей в умовах дії фретинг-корозії нанесенням електродугових покриттів порошковими дротами - Черновол, М. І.; Мажейка, О. Й.; Маркович, С. І.; Chernovol, M.; Mazheyka, O.; Markovich, S. (КНТУ, 2011)
В статті приведено результати дослідження зносостійкості покриттів в умовах дії фретинг-корозії, нанесених електродуговим напиленням порошковими дротами. In the article methodology over and results of research of wearproofness of arc coverages are brought suitable to tooling chisels, that inflicted with the use of powder-like wires, in the conditions of action of frettage at variable frequency and effort.
Increase of wearproofness of details in the conditions of action of frettage causing of coverages powder-like wires
Keywords: електродугове напилення; фретинг-корозія; порошкові дроти; покриття