Василенко, Ю. О.Касюкіна, Ю. П.Vasilenko, Y.Kasyukina, Y.2016-02-262016-02-262011Василенко, Ю. О. Ефективність виробництва свинини в Степовій зоні України / Ю. О. Василенко, Ю. П. Касюкіна // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки: зб. наук. пр. - Кіровоград: КНТУ, 2011. - Вип. 19. - С. 339-343.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/215В статті проаналізовано ефективність виробництва свинини в Степовій зоні, проведено аналіз витрат на виробництво та визначено фактори, що найбільшою мірою впливають на зростання собівартості продукції та зниження конкурентоспроможності виробництва свинини. The article analyzes the efficiency of pork production in the steppe zone, the analysis of production costs and the identified factors, The greatest impact on the growth of production costs and reduced competitiveness of domestic production of pork.otherвиробництвовитратидержавне регулюванняефективністьрентабельністьреалізаціяприбутоксобівартістьконкурентоспроможністьЕфективність виробництва свинини в Степовій зоні УкраїниEfficiency of pork production in the steppe zone of UkraineArticle