Маловідомі сторінки біографії Софії Русової - Бундак, О. А.; Bundak, А. (КНТУ, 2012)
У статті здійснена спроба розкрити малодосліджені сторінки особистого життя активної громадської діячки, першої в Україні жінки педагога-теоретика, письменниці та перекладача – Софії Федорівни Русової-Ліндфорс. In the article realizable attempt of show of scantily explored sides of the personal life of active publicman, first in Ukraine woman of pedagoga-teoretik, authoress and translator, - Sofia Fedir Rusovoi-Linfors.
Little knownbiography Rusova
Keywords: громадський діяч; дошкільне виховання; педагог; політична думка; суспільні ідеї; жертовність; боротьба; музика; освіта; publicman; preschool education; teacher; political idea; public ideas; oblatoryness; fight; music; education