Вплив виробичо-технічної бази автотранспортного підприємства на ефективність його роботи та використання парку машин - Аулін, В. В.; Головатий, А. О.; Бродовий, М. В.; Aulin, V.; Holovatyi, A.; Brodovyi, M. (ЦНТУ, 2018)
Актуальність статті полягає у визначенні варіантів технічного розвитку АТП на основі вивчення взаємозв'язку між оновленням рухомого складу та розвитком виробничо-технічної бази. Впровадження оптимального варіанту технічного розвитку, що підвищить технічний рівень, ефективність та конкурентоспроможність автотранспортної компанії.
The impact of the production and technical base of the motor enterprise on the efficiency of its work and the use of the fleet