Мотивація студентів вищого навчального закладу до занять фізичним вихованням - Мішин, С. В. (КНТУ, 2012)
Проаналізовано літературу з фізичного виховання і визначено сутність поняття : мотив, ціль і потреба. Розглянуто мотиви, які є основою процесу навчання. Перелічено пріоритетні мотиви до занять з фізичного виховання.
Keywords: аналіз літератури з фізичного виховання; перелік мотивів